| Personajul preferat :> | |
|
+7вüвü ๏ ̯͡๏ ZuZa_Roxa deLL Nu Vreau. <3 • ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ .allii. Eu_Adel @@ Đąŋģęŗ • 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Personajul preferat :> Dum Noi 27, 2011 10:44 am | |
| Cum zice si titlul, care este personajul vostru preferat din VK? Le'as enumera pe toate, insa mi'e lene, asa ca daca nu vi le mia amintiti dati un search pe Goagle :>
Personajul meu preferat a fost, este, si va fii in continuare Zero. Why? E simplu. E exact genul meu de baiat, rece, dur, misterios, cul, bad :> Plus ca acei ochi si semnul de pe gat, plus acea posesivitate m'au dat peste cap. Probabil credeti ca sunt masochista daca as vrea asta de la un baiat, nu? Ma rog, eu stiu doar ca e un tip tare, cel mai tare din tot anime'ul ;x | |
|
| |
Eu_Adel @@ Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 9 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Joi Dec 01, 2011 9:36 am | |
| Kuran pt felul lui de a fi proctetor fata de Yuki si mai ales foarte misterios !! | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Dum Dec 04, 2011 7:37 am | |
| Personajul meu preferat este Zero , din toate motivele pe care le-a enumerat Diz` . Pur si simplu ador acest personaj si cand i-a pistolul acela argintiu in mana ... mrrr :> :))) Iar personajul feminin preferat este Yuuki pentru ca incearca sa il ajute pe Zero din clipa in care afla ca este un vampir in curs de ajungere la nivelul 6 [ daca mai tin bine minte :-?]. Dar imi pare foarte , foarte rau ca l-a ales pe Kuran si saracul Zero a ramas, relativ, singur ... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Vin Dec 16, 2011 3:29 am | |
| |
|
| |
• ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ Membru Forum
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Mier Dec 21, 2011 1:38 pm | |
| Personajul meu preferat din vampire Knight este Kaname Kuran datorita comportamentului sau si modului sau prin care actioneaza plus ca imi place faptul ca este o fire calma iar personajul meu preferat feminin din anime este Ruka Shoen datorita faptului ca aceeasta s-a maturizat si nu a mai avut aceelasi comportament fata de Yuki ca la inceput desi in manga este evidentiat mai mult acest lucru. | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Mier Ian 04, 2012 4:15 pm | |
| Personajul meu favorit a fost si va fi Zero, `cause:
1-Arata bine (Cine ar fi crezut ca un tp cu parul alba poate arata ata de bine?:))]
2-E inteligent si tacut[e genul mai multa munca si mai putina vorba, interesanti oamenii de acst gen insa sunt mai inchisi si nu e chiar f. bine]
3-Pur si simplu ador atunci cand o protejeaza pe Yuki si felul sau de a trage cu arma, e chiar interesant!
Nu gasesti asa un baiat la tot pasu` si`nalt, bine facut, "smart", are de toate! E normal sa fie favoritul fetelor:))))! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Mier Ian 11, 2012 7:46 am | |
| Personajul preferat masc :Senri Shiki iar fem : Rima | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Sam Mar 31, 2012 11:46 pm | |
| Roxa ne potrivim personajele si mie imi plac tot aceleasi chiar daca sunt niste personaje secundare :ffy: | |
|
| |
☆BeLL☆ Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Varsta : 28
| |
| |
LexX Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 123 Puncte : 159 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Vin Apr 13, 2012 9:29 am | |
| Pai.. personajul meu preferat este Kaname Kuran. De ce? Imi place foarte mult firea lui calma, modul in care rezolva problemele la rece. Nu se panicheaza si stie mereu care ii va fi urmatoarea miscare. Are acel aer protectiv, face orice pentru Yuuki, pentru sora lui in fond. Il admir pentru asta, asa ca.. el ramane pe primul loc. | |
|
| |
Kami Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 55 Puncte : 64 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Re: Personajul preferat :> Mier Apr 25, 2012 9:21 am | |
| Ca personaj masculin este,a fost si va fii Zero :X Personajul feminin preferat este Yori ^^ | |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personajul preferat :> | |
| |
|
| |
| Personajul preferat :> | |