| Cel mai bun One-Shot de Craciun | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Cel mai bun One-Shot de Craciun Dum Dec 04, 2011 10:18 am | |
| Poi veti face o compunere care sa aiba minim 45 de randuri si maxim 80 . povestea va fi originala cu personaje create de voi . Juriul este format din criticii forumului : MikaDo si Thunder . Ei vor da nota dupa urmatorul barem .
Total 10 puncte - Ideea . [0,5p] - Titlu. [0,5p] - Estetica. [1p] - Descriere . [5p] - Actiune . [1p] - Naratiune. [1,5p] - Dialog . [0,5p]
Cine se inscrie isi posteaza povestea in acest topic . Nimeni nu mai poate posta pe 22 .dec. 2011 deoarece atunci se vor da notele .
Succes.
Ultima editare efectuata de catre Zummy in Lun Dec 05, 2011 12:09 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Lun Dec 05, 2011 10:43 am | |
| Hello. Hmm am o observatie, ai spus ca eu fac parte din critici [juriu], iar asta nu e adevarat, pentru ca nu mai sunt critic. Iar Thunder si Mitzumy si'au schimbat nickurile iar astfel tu o sa creezi o confuzie userilor astfel/ Hmm si inca o intrebare, de ce ai spus "personaje naruto sau inventate de voi"? Daca cineva vrea sa faca dintr'un alt anime? Nu era mai bine sa scrii de la inceput "cu personaje anime sau inventate de voi?" Hmm doar atat voiam sa spun ;d Sper sa nu te deranjeze. | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Lun Dec 05, 2011 11:14 am | |
| Păi ca să vă fie la toţi mai uşor, fiindcă şi aşa mă cunoaşteţi mai mulţi după nick-ul Thunder mi l-a, schimbat înapoi. Un lucur aş vrea să îl spun şi să lămuresc - deobicei concursul de iarnă prezintă ceva original nu prea cred că fan. Anyway, nu am nimic în potrivă. Aştept să vină lucrările... dar să sperăm că o să participe cineva. Nu contează cât de bun eşti, e pentru distracţie (chiar dacă sunt critici) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Lun Dec 05, 2011 12:08 pm | |
| poi , thunder ai dreptate ar trebuii sa fie ceva original . si diz ma gandeam ca nu te-ar deramja sa critici . dar e ok , nu te oblig ^^ | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Lun Dec 05, 2011 11:17 pm | |
| Diz încă este critic, nu a dispărut de la grupul meu. : )) Doar că i s-a colorat altfel numele. xD Oricum... aşa şi eu mi-aş fi dorit să particip, dar mai bine lasă... însă ce vreau eu acum ar fii să vine lumea şi să participe. .__. Că aşa degeaba s-a făcut ăsta, dacă nu vine cineva să se înscrie. -.- | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Mar Dec 06, 2011 5:05 am | |
| Hi!! Pai sincer as fi vrut si eu sa particip, insa acum nu pot decat sa astept sa ma delectez cu povestioarele voastre. Astept sa vad cu ce capodopere veti putea sa ma impresionati, asa ca hai, inscrieti-va!! Acest concurs este chiar o idee buna si as fi dezamagita, si eu si ceilalti care asteapta, daca nu s-ar inscrie nimeni.. Spor la scris, dragii mei, si va asteptam cu cat mai multe oneshot-uri si cat mai multe idei!! V-am huguit duulce!! :inimioara: ByE!! | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Mar Dec 06, 2011 5:15 am | |
| Bun, bun. Vad ca nimeni nu si.a facut curaj inca, asa ca ma incumet eu prima. Deci, pentru cei ce nu au inteles, oficial ma inscriu si o sa postez oneshot'ul mai tarziu [in decursul acestei saptamani, sper]. Asa, deci, curaj fetelor si baietilor, nu va omoara nimeni, e un concurs in care poti sa.ti imaginezi un Craciun magic, cu ce personaje vrei tu si din care mai mult ca sigur o sa te alegi cu sfaturi de la critici. So ... give a try, babe. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Mar Dec 06, 2011 5:26 am | |
| Yeii!! Primul concurent!! Astept oneshot-ul tau asa ca pune-te pe treaba!! | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Lun Dec 12, 2011 6:52 am | |
| eu zic sa incepeti sa postati povestile ca sa aiba criticii timp sa voteze . | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Lun Dec 12, 2011 1:10 pm | |
| Mda, ma retrag. Uhm ... motivul? Nu o sa mai intru pe forum deloc si inca nu am terminat one'shot'ul. Sorry about that x.x Take care girls. | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Mar Dec 13, 2011 1:38 am | |
| hmm, pentru ca nu prea este lume pe aici , hotarasc sa ma inscriu si eu, dar nu este sigur, deci consideratima pe lista de asteptare, daca voi reusi sa fac one shotul, voi particpa daca nu reusesc, atunci imi pare rau daca va fac se asteptati degeaba, oricum este timp, si este si sfarsit de an, si chiar ma nevoie de note, deci scoala ocupa cma mult, dar sa vad ce pot face XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun Dum Dec 25, 2011 7:21 am | |
| nu mai zic nimic x_x !!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cel mai bun One-Shot de Craciun | |
| |
|
| |
| Cel mai bun One-Shot de Craciun | |
|