☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Aunt's house

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 2560
Puncte Puncte : 2593
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 27

Aunt's house - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:12 am

Kori:
Am intrerupt sarutul si l-am privit in ochi pe Zap.
-Esti sigur? Eu nu vreau sa ma arunci apoi.....
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:25 am

In acel moment mi-am adus aminte de toate aventuriile mele. Fie ca au fost in cluburi, bai, masini, mereu faceam la fel. Ma purtam frumos cu asa-zisa dragoste si dupa, dai tata cu viteza. Atunci, fara sa imi dau seama mi-am muscat buzele, iar el si-a dat seama fiindca...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:28 am

Kori:
Asa cum credeam, totul era fals... Iubire... El nu crede in ea, trebuiam sa ma astept vroia doar placerea trupeasca.
-Zap, las-o balta. Nu se va intampla nimic si punct. Imi ajunge teatrul asta.
Tonul vocii mele era schimbat, rece deoarece eram cu adevarat suparat, furios si ma simteam oarecum tradat.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:33 am

Acel ton, m-a cam enervat si nu m-am mai abtinut. M-am grabit sa il dezbrac si banuiesc ca-am grabit sa ma dezbrac si eu pentru a ramane la fel de gol ca si el. Si ce daca o faceam pentru placere? Si lui ii va placea oricum, nu conteaza de la cine vine acea placere.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:36 am

Kori:
-Nu!
Am urlat speriat pentru ca m-am vazut in acea ipostaza. Doar placerea.... Placerea lui si nu a mea! Nu aveam de gand sa-mi las virginitatea distrusa de unul ca el. Nu aici, nu acum, nu de catre aceasta persoana! M-am dat in spate imbrancindu-l cu toata forta de care dispuneam acoperindu-ma cu plapuma.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:40 am

Gata! M-am lasat de prea multe ori de dragul de a nu il rani. Dar asta e prea de tot. Mi-a ajuns. Ii trag plapuma de pe el si ii infund capul in cearceful alb, tinandu-l acolo cu mana mea. Am inceput sa ii sarut spinarea coborand tot mai jos. Nu aveam de gand sa ma mai las.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:43 am

Kori:
Am inceput sa ma zbat, sa ma smucesc. Ceea ce facea el era practic... Un viol!! Nu aveam de gand sa-l las. Mi-era teama, ingrozitor de teama, dar nu trebuia sa cedez. desii lacrimile mele incepusera sa-si faca aparitia continuam c aceeasi forta sa ma smucesc. Nu vroiam asta, sub nicun chip!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:46 am

-Calmeaza-te. Iti faci singur rau in felul asta. Taci si savureaza. N-ar fi mai bine? Ii zic, cu un ton rece dar totusi pervers. Ma simt ca un violator, dar am propriile limite. Plus, de unde stiu ca nu ma mite si s-a mai culcat cu multe persoane inainte? Si vrea doar sa isi bata joc de mine. I-am prins si cele 2 maini ce se zbateau deasupra capului. Gata, acum urma actiunea adevarata.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:48 am

Kori:
-Opreste-te! Nu vreau asta sub nicio forma posibila existenta! Pricepe o data pentru totdeauna! Singura placere e a ta si nu a mea! Nu vrei altceva decat sa profiti de mine, de corpul meu, dar de ce? Ce ti-am facut?
Deja plangeam si tot ce am spus am spus-o printre suspine.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:50 am

M-am apropiat de urechea sa lingandui-o iar si iar.
-Multe, crede-ma. Porbabil l-am lasat in ceata. Dar nu imi pasa deloc. Mi-am dus mana spre burta lui, cuprinzandu-i trunchiul.
-Cel mai bine ar fi sa te relaxezi.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:52 am

Kori:
-Nu! Nu vreu! Lasa-ma! Te rog.... De ce eu? De ce vrei sa-mi faci una ca asta?
Asta era adevarata lui fata... Dur, incapabil sa iubeasca, dorind doar placerea trupeasca. cat de prost am fost sa tin la el. M-a mintit dorind doar placerea... Iar eu plang in continuu fara sa pot sa scap din oribila soarta.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 9:58 am

In acel moment nu m-am mai abtinut si l-am patruns cu toata forta ce o aveam. Pur si simplu m-a enervat vaicararea sa. Parca m-am transformat intr-un monstru si de abia acum realizez asta. Dar nu imi mai pasa acuma...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:01 am

Kori:
Am simtit durerea cum ma cuprinse. Mii de ace ma intepau, parca imi treceau cutite si sabii prin mine. Ma durea. El era un monstru. Lacrimile imi erau un parau interminabil, iar eu parca treceam prin foc, prin urgie. De ce eu? Nu ma mai puteam numi om.. Ma simteam injositor.... Fiind violat.. Ce altceva mai rau putea fi pe acest pamant?!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:05 am

Vazand ca nu mai are putere, i-am drupul la cap si m-am intins sa il sarut. Am trecut cu greu de zidul format din lacrimile sale.
-Ti-am zis ca era mai bine sa te relaxezi. Uite la ce s-a ajuns acuma. Am zis, iar dupa am continuat sa il sarut, fiind inca in el.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:07 am

Kori:
-Sa ma relaxez pe naiba ghem..... Esti un monstru! Iubire pe naiba, nu vroiai decat sa profiti de mine, sa-ti bati joc de mine si uite ca ai obtinut ce doreai.
Plangeam in continuu si nu ma puteam opri. Ma durea si nu numai corpul caci si sufletul.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:12 am

Am iesit din el, doar pentru a-l patrunde la fel de dur si brutal. Vedeam ca plange, dar nu ma abtineam. Poate il iubeam... intr-un mod mai ciudat.
-De unde stiu ca nu ma minti? De unde stiu ca nu iti place si te prefaci? Continui sa il patrund fara oprire, ba chiar marind viteza.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:14 am

Kori:
-Sa-mi placa?! Asa ceva e imposibil...
Continuam sa plang simtind durerea ce ma sfasia. Tot ce vroiam era ca acest calvar sa se termine, sa dispara caci doar asta putea face dupa ce am fost doar o aventura pentru el. Iubire pe naiba.. ura era singurul sentiment.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:18 am

Am continuat asa, cateva minute, poate ore, pana cand am sfarsit ejaculand in el. Ma simteam foarte bine.
-Ai un corp fenomenal. Am zis intinzandu-ma langa el si strangandu-l in brate. Chiar esti prea bun.

Zapy XD

Ultima editare efectuata de catre Psycho in Mier Ian 11, 2012 10:42 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:26 am

Kori:
S-a terminat. A fost o furtuna ce a facut ravagiile, lasandu-mi durerea in urma. Ma mai si tinea in brate! Ce idiotenie! A obtinut ceea ce a vrut, placerea trupeasca dupa care tanjea. M-a distrus complet prin simplul fapt ca si-a batut joc de virginitatea mea. Nu mai era. Profitase de mine, mai exact ma violase. Atunci de ce? In mod normal ar fi trebuit sa plece.
-De ce mai ramai? Doar ca sa rasucesti cutitul in rana, sa-ti bati joc mai tare? Ai profitat de ceea ce ai vrut in ciuda vointei mele. Acum macar fa-mi favoarea si pleaca de aici o data pentru totdeauna. Nu mai vreau sa te vad vreodata.
Da... Ma durea sufletul mai tare decat corpul, ardeam in suferinta. Sa stiu ca sunt tinut in brate de catre el... un alt calvar. recunosc il placeam, il iubeam, dar ceea ce imi facuse era mult prea mult, era de nesuportat, de neiertat.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:44 am

Incep sa realizez putin ce am facut... sau asa cred. Nu stiu, nu vreau sa stiu. De asta, inainte de a adormi ii spun:
-Pentru ca te iubesc. Si dupa, incerc sa ma lasa purtat de vise.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:46 am

Kori:
-Ma iubesti pe naiba!
Am vazut ca a incercat sa adoarma asa ca l-am lasat sa doarma iar eu cu greu, simtind durere in fiecare pas am luat-o inspre baie. Trebuia sa-mi revin cumva.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:50 am

Nu puteam sa adorm. In cap mi se tot derulau imaginile violului pe care l-am faurit. Nu voiam sa imi amintesc nimic, dar nu aveam cum. Dupa lungi incercari de a adormi, m-am ridicat din pat intreptandu-ma spre baie. Cand am deschis usa am avut o surpriza... nu stiu daca placuta/neplacuta.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:51 am

Kori:
Ajunsesem in baie si intrasem in cabina de dus, dar apoi l-am vazut pe el intrand in baie asa ca am luat un prosop de pe suport si mi l-am infasurat in jurul taliei iesind din cabina de dus si dandu-ma la cea mai mare distanta posibila fata de Zap.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 10:57 am

-Kori... E cam prima data cand i-am rostit numele. Totusi, nu stiam cum ar trebui sa continui "iarta-ma ca te-am violat"? Ar fi parut mai mult decat stupit, imi parea rau pentru ce i-am facut. Dar in acelasi timp si bine. Corpul sau... cred ca voi deveni depndent de el.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 11:00 am

Kori:
Eram cu adevarat speriat. Nu mia vroiam acel lucru niciodata. Iar acum ce? De ce imi rosteste numele? Vrea sa isi bata joc mai tare? Am ramas tacut privindu-l ingrozit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aunt's house   Aunt's house - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Aunt's house
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mai's house
» Nero's house

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camera de Zi-
Mergi direct la: