| Aunt's house | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Aunt's house Mar Ian 10, 2012 1:50 pm | |
| In momentul cand si-a luat telefonul, era la distanta foarte mica de mine. Asa ca nu m-am abtinut si l-am prins de tricoul albastru deschis, aducandu-l mai aproape si sarutandu-l usor. Nu... nu era un sarut. Era o atingere cu buzele. Chiar voiam savad cum va reactiona.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Aunt's house Mar Ian 10, 2012 1:53 pm | |
| Kori: Inima a inceput sa-mi bata mult mai tare ca de obicei, ratiunea imi urla din toata puterea sa il imbrancesc, sa plec de acolo lasandu-l cu ochii in soare, dar am zis sa accept. In fond era doar un sarut si poate asa se va potoli. mi-am intredeschis buzele asteptandu-l pe el sa faca urmatoarea miscare. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mar Ian 10, 2012 1:58 pm | |
| Am vazut ca s-a predat usor, ceea ce m-a surprins. L-am imbratisat, si mi-am permis sa imi calauzesc limba spre gura lui. Sentimentul... a fost ca un val de caldura dulcece m-a lovit surprinzator. Fara sa imi dau seama cat ma aplec spre el, ne-am dezechilibrat si am cazut pe podea, totusi continuan acel sarut ce imi striga un singur cuvant; dulce
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mar Ian 10, 2012 2:00 pm | |
| Kori: Am simtit un val imens de caldura ce m-a cuprins cand el m-a sarutat, insa inima mea a luat-o la galop si teama a pus stapanire pe mine in momentul in care m-am vazut pe jos. Am rupt imediat sarutul privind in oricare alta parte dar nu in ochii lui. -Te rog sa te dai de pe mine. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:09 am | |
| -De ce? Mai devreme m-ai fi acceptat imediat. Ce e cu schimbarea asa brusca? I-am zis, inca zambind la el. Continuam sa ma oglindesc in ochii sai albastru pal ce exprimau mai multe sentimente de-odata. Nu stiam care dine ele domina. Poate frica? Poate surpirinderea?
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:11 am | |
| Kori: Se pare ca a inteles gresit. Am crezut ca daca il las sa obtina sarutul se va potoli, dar asa cum am mai spus nu imi place sa risc, nu sunt o aventura uram sa fiu considerat asa. -Ti-am mai spus o data sa te dai de pe mine. Nu mai cere explicatii ci doar da-te. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:22 am | |
| -Eşti cam rău, şti? Îi spun şi îl sărut iarăşi, dar de data asta mai copilăresc. Ştiu ca e prea târziu, dar nu voiam sa ma creadă vre-un obsedat. Mi-am odihnit o mână în parul său blond, iar pe cealaltă pe pieptul lui, simţindu-i mugurii prin materialul subţire al tricoului.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:24 am | |
| Kori: Eram cu adevarat speriat. Nu dorea sa se dea de pe mine ceea ce era un pericol. Ce naiba?! Trebuie sa renunte! -Te rog da-te pe mine. Iti repet pentru a nu stiu cata oara!
| |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:30 am | |
| Era tare dragut cand era speriat. Desi, toate emotiile sale exprimau acelasi cuvant. Nu stiam ce sa fac. Sa ii dau drumul sa sa continui. Nu voiam sa ma urasca dupaa, dar totusi... mi-a venit o idee. -Iti voi da drumul, daca ma vei saruta timp de un minut. Merge? Doar nu i-as fi dat dumul, asa... fara o recompensa.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:32 am | |
| Kori: Nu pot sa cred ce imi cere. Daca aveam de gand sa accept cu siguranta va continua ceea ce dorea, iar eu nu vroiam asta sub nicio forma. -De ce faci asta? Am spus ca nu vreau sa fac ce ai tu in cap si tu tot nu renunti ba mai mult recurgi la siretlicuri. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:37 am | |
| -Sti ce dragut arati? I-am zis in timp ce ii mangaiam fruntea. Si el si-a dat seama ca nu m-as mai fi putut opri. Totusi, tinand cont ca pot minti acuma, am zis: Daca afci asta, cred ca vei scapa. Si am afisat un zambet, care speram eu a fi sincer.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:39 am | |
| Kori: -Nu faci altceva decat sa minti. Imi spui ca sunt dragut, iar apoi imi spui ca scap daca te sarut. Fi serios! Orice copil pana si de gradinita ti-ar stii intentiile! Am simtit cum cateva lacrimi se aduna in coltul ochilor mei, stand sa-mi brazdeze obrazul. -Te rog.... Da-te de pe mine! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:41 am | |
| Cand am vazut ca a inceput sa planga, l-am mai sarutat o data pe buze si pe ochi. Apoi, m-am ridicat ajutandu-l si pe el. Esti prea moale, asta te afce dragut. Am zis uitandu-ma la el.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:44 am | |
| Kori: M-am ridicat de pe canapea, stergandu-mi lacrimile cu un servetel ce il aveam prin buzunar, dupa care mi-am luat sticla de cola si am dus-o la bucatarie. Asa eram eu, cand ma sperii plang, iar dupa groaza prin care am trecut cu siguranta voi sta mai departe de el. Cand m-am intors in incapere m-am asezat pe un scaun din colt incepand sa ma joc pe telefon. Nu aveam de gand sa ma mai apropii de el. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:47 am | |
| M-am intristat cand am vazut ca incearca sa stea departe de mine. Poate, intr-adevar; am fost prea rau. M-am dus in fata scaunului sau si am zis: -Esti in regula? Poate, in acel moment expresia fetei mele era mai serioasa. Nu transmitea absolut nici-o emotie.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:49 am | |
| Kori: L-am privit pe Zap cum s-a apropiat si s-a oprit in fata scaunului pe care eu stateam. Daca sunt in regula?! ce intrebare mai putea sa zica... Dar nu-i puteam spune adevarul desii ochii mei probabil ca inca exprimau teama fata de el. -Da....Sunt bine... | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:52 am | |
| Stateam parca impietrit in acel loc. Nu ii puteam cere sa ma ierte a doua oara, desi asta simteam. In camera aceea era o liniste mormantala, singurul sunet ce se facea auzit fiind ticaitul ceasului de pe perete. -Sigur? Daca da, de ce ai plans? De ce ochii ma privesc cu atata teama? Stiam fireste ca eu am toata vina. Dar voiam sa il aud pe el ca imi zice asta. Niciodata nu poti fi cu adevarat sigur pe ceva.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 12:57 am | |
| Kori: Am inghitit in sec. Se pare ca putea sa vada dincolo de propozitiile aruncate la nimereala, dar nu aveam de gand sa-l las sa continue. M-am ridicat de pe scaun trecand pe langa el si oprindu-ma undeva la mijlocul incaperii, fiind cu spatele la el. Apoi am vorbit incercand sa par vesel, desii vocea imi tremura usor. -Da sunt bine nu-i nimic. Stii poate ar trebui sa imi sun matusa.... Ca doar nu e politicos sa te faca sa astepti atata. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:06 am | |
| Psihologia... arta de a cunoaste omul. - Bine... Atat am rostit. In plus, nu mai aveam ce. Speram doar ca nu ma uraste acum. Speram ca poate vom fi prieteni... sau mai mult de atat. Era o persoana atat de buna cu mine, in ciuda a ceea ce ii facsem. Acum, imi ramane doar sa astept sa sa vad ce se va mai intampla.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:10 am | |
| Kori: Nu il uram, nu aveam de ce si pana la urma era chiar frumos, dar nu imi placea sa fiu considerat o aventura. M-am indepartat putin si am sunat-o pe matusa mea. Se pare ca inca mai trebuia sa asteptam venirea ei. Dracie! m-am intors in camera privindu-l zambind si apoi i-am spus. -Scuze dar mi-a zis ca ami are treaba. Firar si ea nepoliticoasa ca te face sa astepti. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:14 am | |
| - Nu-i nimic. Ai vre-un film pe aici? El inerca sa para ca totul e in regula, dar stiam asta. Ma pricep putin la oameni si le cunosc gandurile incetosate. Ii asteptam raspunsul in liniste, fara sa mai scot o vorba.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:16 am | |
| Kori: -Sigur. Ce fel de film preferi? Actiune, drama, comedie, am mai multe. Alege tu! Ii zic zambind. Chiar a avut o idee buna cu filmul. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:21 am | |
| Iubeam filmele si nu ma puteam hotari ce gen sa aleg. Fiecare gen, chiar film avea propriul sau stil de a se afce simtit. - Ceva +18? Am zis asta ca sa il sperii doar. Am continuat dupa pe un ton glumet: Calm, am glumit. Ce zici de un film horror? Nu am mai vazt de ceva timp unul bun.
Zapy XD | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:23 am | |
| Kori: Ma speriase cu ideea de film +18, asa ca am fost fericit sa aud ca fost doar o gluma. Deci ceva horror.... M-am dus sa verific pe raftul pe care aveam diferite filme si am ales unul pus deoparte. De obicei pastram doar ce era bun. -Asta e bun? I-am zis aratandu-l. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Aunt's house Mier Ian 11, 2012 1:28 am | |
| Imi intind mana spre film pentru a il putea observa mai bine. Hmm, imi amintesc ca l-am mai vazut. Daca nu, ceva in genul. -Da. Ii spun. Daca nu te sperii usor, da. E bun. Ma intrebam; e genul care se speria usor? In adancul meu, speram ca da.
Zapy XD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aunt's house | |
| |
|
| |
| Aunt's house | |
|