| ce faci cand... | |
|
+21Emo:X Psycho Himeji. Miranda^_^ FrozenDream ● Lene deLL Nu Vreau. <3 dydy AleKidd lee Bishop † Klau Gaara xYuiChan Elyy ★♥Alexia Maria♥★ Đąŋģęŗ • .allii. ZuZa_Roxa Renesmee Zummy 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: ce faci cand... Mier Iul 13, 2011 11:31 am | |
| sa va explic cum se joaca
un user pune o intrebare de genu: "ce faci cand esti la mare ?" iar celalalt user raspunde: 1)stau sa ma bronzez 2)caut scoici 3)ma inec in mare 4)mananc la restaurant 5)alerg pe plaja trebuie sa punem 5 variante deci incep eu ce faci cand esti la scoala ?
Ultima editare efectuata de catre Nσктυяη in Sam Noi 19, 2011 11:04 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Iul 13, 2011 12:07 pm | |
| Pai , de obicei cand eram la scoala faceam ceva de genul : M`am incatat sa pastrez o privire concentrata asupra caietului/tablii sau chiar profesorului in timp ce eu ma gandesc la unicorni si curcubee . La ore nu sunt deloc atenta , ai spune ca dorm . :)) Si cand ma mai prindea doamna diriginta ca nu`s atenta .. o.O " d`ar`ar dracii`n burta voastra , nu vreti sa`nvatati ! " :)). Imi este dor de cuvintele ei =(( . Acum ca sutn la liceu trebuie sa fiu mult mai serioasa . :suspect: Well , gata romanu` . :lol!:
Ce faci cand tragi un .. fart [ bomba mirositoare ] .. in public si toata lumea observa asta ? =)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Iul 13, 2011 12:10 pm | |
| nu fac deastea dar daca as face probabil ... 1. m-as preface ca nu eu am runcat bomba 2.as incerca sa gasesc un subiect ca sa nu mai fie atmosfera aia 3. as fi putin agitata 4. as incerca sa nu mai fac 5 . as pleca de la locul faptei | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Iul 13, 2011 12:10 pm | |
| of am uitat sa zic deci ce faci cand esti bolnav? :shock: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Iul 13, 2011 12:20 pm | |
| Ei bine cred ca nimeni nu face chestii d`astea , insa se poate intampla =)) .
Daca as fi bolnav as :
1.sta in pat cu o cana de ceai 2.la calculator navigand pe w-las 3.merge la scoala daca ar fi sezonul 4. tusii 5. nimic :))
EDIT : am uitat ..
Ce faci cand nu ai invatat pentru un test ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Iul 14, 2011 5:02 am | |
| deci ce faci cand ai invatat deci vine dupa testul ala nu inainte poi....
1. recapitulez ce am invatat 2. mai citesc odata 3. pun cartea/caietul in ghiozdan 4 . daca imi e somn ma culc 5 . adorm ( daca imi e somn ) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Iul 14, 2011 7:53 am | |
| Cand NU ai invatat pentru un test . :)) nu cand ai invatat . :D | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Aug 14, 2011 3:59 am | |
| Acum eu, eu eu eu :king:
Ce faci cand parintii afla ca nu leai spus de nota mica luata la matematica?:geek: | |
|
| |
Zummy QueenBee
| |
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Aug 15, 2011 10:49 pm | |
| Pai...: -as vizita w-las (o fac cam des deci :P ) -as citi o carte -as merge la prietena mea -mas da cu rolele -iar daca chiar nu as face nimic cred ca as muri de plictiseala :affraid: :affraid: :affraid: ce faci cand ... esti in piata si cineva iti fura geanta ? :scratch: | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Mar Aug 16, 2011 3:56 am | |
| poi....
1. Ma alrmez 2 . M-as aduna si as lua-o la fuga dupa faptas 3 . Probabil l-as prinde 4. I-as trage o mama de bataie 5 Si l-as reclama la politie
Asta ar fii tot ce mi-ar sta in putere
ce faci cand iti e foame si nu ai mancare si nici bani ca sa-ti cumperi :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Mar Aug 16, 2011 8:14 am | |
| Sa vedem: - as muri de foame (daca as fi orfana) :P - as imprumuta de la o colega (la scoala) - mias cumpara pe datorie :suspect: - imi caut servici chiar si pe scurta durata (daca as fi orfana) - ca ultima solutie cersit ,dar nu , ma razgandesc deci fara cersit (daca as fi orfana) :x Ce faci cand spargi un geam al vecinei cu mingea? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Aug 17, 2011 2:24 am | |
| poiiii ....
1.Fug cat ma tin picioarele (daca stiu ca rea) 2. imi cer scuze si imi iau mingea inapoi (daca e o vecina buna) 3.Ii spun mamei sa cumpere un nou geam 4.Pentru o vreme nu o sa ma mai joc cu mingea 5.Imi voi prelua sportul :lol!:
ce fgaci cand stii ca vei murii
testament ca volturaaaa :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Aug 18, 2011 7:27 am | |
| 1 o sami iau adio de la apropiati 2 o sa fac o super party 3 o sami cer scuze la toti care leam gresit 4 o sami pregatesc harpa , sau coarnele 5 Voltura fami loc ca vin cu testamentul Acum eu : ce faci cand parintii te pedepsesc pt o fapta rea pe care nu ai facuto | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Aug 18, 2011 7:53 am | |
| poi 1.o sa inerc sa le explic cum sta situatia 2.O sa ma inteleaga 3.Dar tot pe mine vor da vina pentru ca sunt aia mai "mare" si eu sunt "responsabila" 4.O sa-mi asum "responsabilitatea" 5.probabil o sa treaca si partea asta cu "responsabilitatea" :yuu: acum eu fug sa dau o noua regula , ca poate o sa fie mai multi ca Roxi , adica sa le placa mooolt noile emoticoane si sa le foloseasca in exes . Deci roxi , mai usurel cu mocile astea zambarete :lol!: ce faci cand esti la mare | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Vin Aug 26, 2011 12:05 pm | |
| 1 ma bronzez 2 inot 3 joc volei 4 adun scoici 5 mananc o inghetata ce faci cand esti in pana de idei ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Vin Aug 26, 2011 11:54 pm | |
| buna alegere pentru ca asta fac acum
1. Incerc sa mai scotocesc prin creoerasul meu 2.Mai punacolo , la compozitie doua trei randuri 3.Ma joc "jocuri forumiste" 4.Il las naiba de fic 5.Continui sa ma joc
ce faci cand vi de la scoala ? | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Sept 01, 2011 4:45 am | |
| 1 ma uit la tv 2 intru pe w-las 3 scriu temele care vor fi multe 4 citesc 5 stau si privesc peretii , cu gandul la o vacanta ce ai face daca ai fi presedinte? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Sept 01, 2011 6:18 am | |
| A: 1. Nu as mai fura !!!! 2. As face tot posibilul ca ChinaTown [ nu`i cacofonie [-x :)) ] sa nu se inchida [ am auzit unele zvonuri cum ca nu ar mai rezista mult .. X( :(((( ] 3. As mai face si un KoreaTown =))=)). 4. As incerca sa fac in asa fel incat Romania sa nu mai fie atat de afundata in cacao . :).... 5. JapanTown !
Hell yeahhhh ! =))))
Q : Ce ai face daca ai fi multimiliardar ? :D | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Sept 01, 2011 6:36 am | |
| 1 mas distra toata ziua 2 as inota in bani 3 as ajuta Romania sa fie de ciocolata , nu de cacao 4 ias dona caselor de copii 5 as fi in paradis ce ai face daca ar veni sasuke la tine si te ar cere de sotie ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Sept 01, 2011 7:09 am | |
| Woaah ! =))=)) Super intrebarea !
1. Faint 2. Da , vreau sa fiu sotia ta ! 3. Nuntaaaa :X =)) ! 4. Un Sasuke junior adolabil [ de preferat sa se numeasca Akira =)) ] si o Isabella adolabila . :"> 5. Am fi fericiti pana la adanci batraneti . [ da , vezi sa nu ! toate fetele s`ar uita dupa el chiar si la 70 de ani :lol!: ] , apoi m`as trezi din vis ....
Q : Ce ai face daca ai fi singura pe o insula pustie ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Sept 01, 2011 7:28 am | |
| 1.Mi-ar fii frica de animalele salbatice 2As vrea acasa 3.Mi-ar fii dor de ai mei 4.M-as plictisii 5.As murii
ce ai face daca ai avea aripi ? | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Vin Sept 02, 2011 10:44 am | |
| 1 as fi un inger , nu ? 2 as sari in sus de bucurie 3 am sa ma intrec cu un avion 4 o sami fie greu sa intru in casa , nu vreau sa dorm afara 5 am sa ma holbez la ele toata ziua ce ai face daca ai fi Sakura ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Sept 04, 2011 7:03 am | |
| Q : Ce ai face daca ai fi Sakura ?
A : 1. As profita de faptul ca nu mai sunt controlata de Kimimotoshi [ sau cum se numeste cel ce`i deseneaza =)) ] si as devenii mult mai puternicaaa ! >.< 2. L`as ajuta pe Naruto sa`l aduca pe Sasuke inapoi in Konoha .. 3. As devenii Sannin [ Hokage tre` sa devina Naruto , nu ? :lol!: ] si , bineinteles , cel mai puternic ninja [ forta bruta ] , dar si cel mai bun medic din cati au existat . B-) 4. I`as ajuta pe cei bolnavi , amarati , in pericol , etc 5. Mi`as vedea de viata personala , si anume : daca Sasuke m`ar place , m`as casatorii cu el . Daca nu , atunci imi voi cauta dragostea in alta parte sau pur si simplu voi parasii Konoha in cautare de noi aventuri . :-" [ mai degraba a treia varianta :D :)) ]
Acum eu ! Hmm ..
Ce ai face daca ai putea citii gandurile altora ? [ Nu stiu daca am mai pus aceasta intrebare sau daca a mai fost pusa .. asa k daca e deja a doua oara , scuzele mele >.< ! ]
| |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Oct 02, 2011 7:31 am | |
| poi.......... 1.as crede ca e un vis 2. as incerca sa ma acomodez . pentru ca nu e usor sa nu poti gandi din cauza altor ganduri care nu-ti aparatin .practic asculti ofurile altuia 3. probabil mi s-ar parea ciudat 4. si nu mai stiu :D
ce ai face daca ai da de itachi ? adica te-ai intalni cu el intamplator ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce faci cand... | |
| |
|
| |
| ce faci cand... | |
|