| ce faci cand... | |
|
+21Emo:X Psycho Himeji. Miranda^_^ FrozenDream ● Lene deLL Nu Vreau. <3 dydy AleKidd lee Bishop † Klau Gaara xYuiChan Elyy ★♥Alexia Maria♥★ Đąŋģęŗ • .allii. ZuZa_Roxa Renesmee Zummy 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Oct 02, 2011 2:07 pm | |
| Oh God , hawt, hawt. =P~
1.Probabil ca mi`ar exploda inima. 2. M`as holba la el precum o nebuna 3. Daca din greseala mi`ar intalnii privirea as lesina 4. Mi`as revenii dupa o ora 5. As zice a a fost un vis. xD
Q : Ce ai face daca te`ai trezi in viitor ? | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Oct 03, 2011 12:26 am | |
| 1 . As face o tura cu un skate din ala plutitorXD 2. Mi-as lua o pereche de pantofi din aia care poti sa te urci pe pereti cu ei 3. As incerca sa ma integrez 4. Mi-as gasi un baiat super dragut cu un Subaru albastru zburatorXD :))) 5. M-as trezi din vis ...
Next question -> Ce ai face daca ti-ar cumpara tatal tau masina ? XD | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Oct 03, 2011 12:07 pm | |
| As vinde masina si mi.as cumpara o bestie neagra [motoscarta] -> la faza cu masina, nu?
ce ai face daca te.ai certa cu bf.ii tai? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ce faci cand... Mar Oct 04, 2011 9:11 am | |
| as incerca sa ma adun sa ma consult sa iau o decizie si sa ma impac cu ei :d The end ~ :))
ce ai fac daca te-ai da cu marker permanent pe fata ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Vin Oct 07, 2011 11:44 am | |
| 1. N`as face asta. 2. Probabil as face`o, insa in vis. :)) 3. M`as panica. 4. M`as gandii de ce am facut asta, in fond n`are logica. 5. Mi`as da seama ca a este un vis si m`as trezi.
Q: Ce faci daca esti o dublura si trebuie sa urci pe scena in locul " originalului " , dar nu stii rolul la perfectie ? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Vin Oct 07, 2011 11:46 pm | |
| 1.Profit d timpul p care.l mai am ca sa repet 2. As improviza 3. As incepe sa rad, nu as stii cum am ajuns in situatia respectiva 4. As cere indicatii "originalului" 5. Mi i.as imagina p cei in fata carora trebuie sa joc ca fiind castraveti uriasi :))
Q: Ce faci cand esti urmarita de un varcolac? [sa presupunem ca ar exista varcolaci] | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Sam Oct 08, 2011 9:20 am | |
| Q: Ce faci cand esti urmarita de un varcolac? [sa presupunem ca ar exista varcolaci]
A : Pai.. : 1. Cred c`as face pe mine de frica :)) [ vorba vine ] 2. As incepe sa fug, daca este necesar si sa tip 3.As incerca sa ma ascund [ fie prin multime, intr`un magazin.. ceva populat ca altfel tot frica mi`ar fi :)) ] 4.As astepta sa plece/sa imi piarda urma rugandu`ma continuu. =)) 5. Cred ca in urmatoarea zi m`as muta la capatul celalalt al lumii. :)) Ok, Coreea sau America cel mai probabil xD.
Q : Ce ai face daca ti s`ar da la scoala un test surpriza iar tu n`ai invatat nimic.. ?
| |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Oct 13, 2011 7:14 am | |
| -poi m-as strofoca groaznic sa-mi aduc aminte ceva incat ar mirosii a creier incins . si probabil mi-as aduce aminte -ceva din ce am scris -o sa trag de timp cat de mult pot -poate o sa dau o geana si pe la vecinu` :)) -si dupa as da lucrarea cu o dezamagire in mine cum nu s-a mai vazut
ce ai face daca ai fii selena gomez ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Vin Oct 14, 2011 12:44 pm | |
| 1.M`as despartii de Jb . =)) 2. M`as apuca serios de treaba [ no more disney channel ] 3. Mi`as lua un coreean ca prieten. :))))))))))))) 4. nu as mai fi asa fitoasa [ asa`mi pare ca e. .. ] 5. Pampampam, as canta in continuare.
Q : Ce ai face daca extraterestrii ar vizita Terra ? | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Oct 16, 2011 12:20 am | |
| nimic :))))
ce ai face daca ne-am intalni ? :face: | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Oct 16, 2011 5:23 am | |
| te as imbratisa ce ai face daca idolul tau ti ar da autograful? | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: ce faci cand... Dum Oct 16, 2011 7:13 am | |
| hmm i-as multumi cum se cuvine :)
ce ai face daca cel mai bun prieten te-ar trada? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Noi 02, 2011 5:08 am | |
| as plange . pentru ca mi-as da seama ca nu era un prieten adevarat
ce ai face daca ai lua un 2 la fizica ? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Noi 02, 2011 8:51 am | |
| l'as convinge pe profu sa.mi mai dea o sansa si as mari nota
ce faci cand te intalnesti pe strada cu un violator? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Noi 02, 2011 8:57 am | |
| buna intrebare . nu as vrea sa am o adtfel de experienta :pollinate: =]] si totusi m-ai intrebat ce as face ... poi probabil as urla cat m-ar tine plamanii . daca nimeni nu m-ar auzii . sau s-ar face ca nu ma aude . as incerca sa ma eliberez singura ....
ce ai face daca ai fii provocat sa saruti o persoana pe care o urasti ? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Mier Noi 02, 2011 9:05 am | |
| depinde de persoana respectiva, depinde de imprajurare si depinde de starea mea de spirit. daca as fi nervoasa sa zicem ca nu tocmai buzele mele o sa faca cunostinta cu gura lui :-"
ce ai face daca ai merge pe strada, te'ai impiedica de o banana si ai cadea intr'o balta de noroi, iar tipa [da, tipa] de care'ti place te'ar fi vazut? :> | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Noi 03, 2011 2:03 am | |
| a-si inecepe sa rad si probabil ca ea ar vebi sa ma ajute :>
ce ai face daca luand o scurtatura spre casa pe o alee mai intunecata ai trece pe langa doi tipi care si-o trag ? :> | |
|
| |
xYuiChan Membru Nou
Sex : Mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: Re: ce faci cand... Sam Noi 05, 2011 11:57 am | |
| asta ar fi cam ciudat.....dar sa zikem ka: 1) mi-as pune mana la ochi 2)as tipa 3)as fugi 4)as spune : Idiotilor luati si voi un loc mai intim...O BAIE PUBLICA:)) 5)as spune:Tshk! Ma dor ochii.....
FlashBack... My turn ce ai face daca ar veni ziua cand trebuie sa zici cel mai important discurs{tinea de restul vietii tale} si te trezesti dimineata nemasistiind romana si doar japoneza? | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
| Subiect: Re: ce faci cand... Sam Noi 05, 2011 12:52 pm | |
| Moama ! Sa numai stiu romana si doar japoneza ? nu mi-ar displacea :))) dar revenind la joc 1. m-as asigura daca nu cumva visez :)) 2. m-as stradui din rasputeri sa imi amintesc limba romana .. 3. daca nu ar functiona as traduce discursul in japoneza 4. a-si angaja un traducator din japoneza in romana astfel incat eu sa imi tin discursul in japoneza si el va traduce in romana 5. m-as muta in japonia =))
Ce ai face daca maine dimineata te-ai trezi baiat , si nu orice baiat, ci cel mai popular din scoala :>:> | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Noi 07, 2011 5:04 am | |
| probabil l-as scoate in suturi afara din casa ce ai face daca ai fi provocat sa saruti o anumita persoana ? | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: ce faci cand... Joi Noi 10, 2011 9:45 am | |
| Hmm... I don't know.. Cred ca as face-o. Pana la urma poate imi va placea.. Ce ai face atunci cand cineva ar da cu masina peste cainele/pisica ta? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Noi 14, 2011 11:02 am | |
| Hmm e simplu, nu am nici una, nici alta. Dar probabil as incepe sa'i vorbesc "frumos"
Ce faci cand persoana iubita se saruta cu altcineva in fata ta? | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Noi 14, 2011 11:44 am | |
| O întrebare retorică for me. Nu am iubit. o.o Sau poate te refereai la un amic, de care începi să prinzi drag.... : ))) Nu cred, tot la iubit mă duce mintea. Chiar dacă nu beneficiez de unul asta nu înseamnă că nu îmi pot da un răspuns.
1. Cred că aş fi în stare de joc. 2. M-aş holba puţin, iar prin gând mi-ar trece multe lucruri, întrebări. 3. Nu doresc să creez neplăcere sau o bătaie aşa că mă rezum să vorbesc cu el în particular. 4. I-aş zâmbi şi aş începe să-l iau cu uşorul. 5. Am dezbate totul, dacă se poate şi am ajunge la o concluzie foarte bună dacă să fim sau să nu mai fim împreună.
Next: Ce ai face dacă ai fi pe plajă şi sorele ar apune, este vară, iar tu timp în care admiri stând în picioare peisajul, un băiat te-ar curpinde gentil pe la spate de talie, sărutându-ţi apoi obrazul? (ar fi un tip hot sau iubitul tpu, sau un băiat pe care îl simpatizezi foarte, foarte mult) | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: ce faci cand... Lun Noi 14, 2011 11:55 am | |
| Hmm.. Pai in primul rand, asta va fi complet din imaginatia mea deoarece acest lucru este putin probabil. Dar nu imposibil. Oricum.. As fi ceva gen: Ce? Ce face asta? Apoi daca mi-ar placea nu as mai comenta nimic si l-as lasa pe el sa-si faca de cap. Sa ma sarute peste tot, absolut peste tot, sa se joace cu mintea si corpul meu, sa-l las sa se simta "masculul dominant". Apoi as trece la actiune!! Dar mai intai depinde daca imi place cum saruta. As mai continua dar mi-e teama ca o sa fiu prea perversa. Ce ai face daca prietenul tau, la care tii foarte mult, nu ti-ar mai raspunde la telefon si dupa cateva saptamani ti-ar spune ca se muta undeva departe. L-ai crede? Eu una nu am crezut.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce faci cand... | |
| |
|
| |
| ce faci cand... | |
|