Capitolul 7:
Eram extrem de aproape de Sasuke. Prea aproape. Ii simteam respiratia calda in fruntea mea, parfumul lui superb . Ahh ! Totusi de ce nu-mi da drumul ? A venit si acest tip si el tot la fel ma tine . Off! Ce sa fac sa nu par penibila dar in acelasi timp sa si scap?
- Hihi! Imi pare rau Sasuke ca te deranjez , doar ca voiam sa vad ce faci.
- Nici o problema , fratioare. Si spunand asta a facut cu ochiul si mi-a dat drumul facandu-i loc fratelui lui. Ah , ce bine ca mi-a dat drumul.
- Buna ! Eu sunt Itachi Uchiha .
- Buna ! Sunt Sakura Haruno . Incantata !
- La fel .
Nu pot sa cred. El e Itachi Uchiha!!! Seful firmei „ISU „ . Nu stiu ce sa spun , asa ca tac si zambesc .Sa sparga ei gheata .
- Tu lucrezi cu Christian Maron , nu ?
- Da.
- Imi place foarte mult firma dumnealui. Si din cate stiu eu , tu te ocupi de organizare , nu? Imi place foarte mult munca ta.
Ahhh !!! Luuuii Ittachii Uchihaaa iii plaacee muncaaa mea !!! Nu pot sa cred ca m-am intalnit cu el si m-a si complimentat. Ah , cred ca rosesc..
- Multumesc foarte mult !!
Mi-a zambit si a iesit din camera vorbind la telefon. Doamne cat poate fi de dragut. Ops, am uitat de Sasuke , oare ce face ? M-am uitat in jur dupa el , nicaieri. Poate se imbraca. Am stat 5 minute si l-am vazut iesind de dupa o usa din lemn inchis , imbracat cu un tricou negru , pantaloni negri ,un fel de hanorac alb cu margini negre si la gat un medalion cu semnul familii Uchiha. Mergea incet , apropindu-se de mine si zambind. Sper ca nu mai face din nou vreo faza , ca nu mai am chef . Totusi , imi este foame asa ca daca o mai lungeste cu vorba eu ma scuz si vreau sa ma duc la masa. S-a uitat la mine cateva secunde , studiindu-ma din cap pana-n picioare.
- Bombonica , ce spui sa iei micul dejun cu mine ?
- Il iau , dar inceteaza cu alinturile tale.
Sa uitat la mine zambind ciudat si mi-a facut semn spre usa . Am iesit din camera lui , cu el pe urmele mele . Am coborat inspre sala de mese. Cand am intrat acolo , toata lumea se uita inspre noi. Ma simteam asa de ciudat. El zambea si isi apropea mana de talia mea . Mi-am intors privirea spre el si m-am uitat urat.El s-a coborat la urechea mea , soptindu-mi:
- Nu te mai stramba printesa , faci riduri si te vede lumea .
- Dar..
- Taci si mergi. Stam la masa cu fratele meu .
M-am mai strambat putin la el si am mers mai departe. Incercam sa zambesc , desi simteam toate acele privri indreptate spre mine. Ajunsi la masa , Sasuke mi-a tras scaunul ca un adevarat domn si dupa s-a asezat langa mine.Ma simteam asa de ciudat. Stateam la masa cu marele Itachi Uchiha si cu fratele lui. Avem o senzatia asa de ciudata..simteam ceva in stomac. In timp ce noi mancam , vedeam cum lumea se intoarce spre noi si dupa sosotesc cate ceva. Ce naiba! Sunt asa de enervanti. N-au altceva mai bun de facut decat sa susoteasca. Nici sa mananc numai pot.Invarteam mancare in farfurie nervoasa din cauza lor. Sasuke obsevand s-a intors spre mine spunandu-mi :
- Ce-ai printesa ? Nu-ti place mancarea?
-Aaa, nu. E foarte buna. Ma enerveaza toti oamenii care sosutesc dupa ce se uita inspre noi.
- Hah! Asta se intampla cand stai la masa cu un Uchiha ! Mai ales ca stai cu amandoi. Si spunand asta a facut din ochi si si-a apropiat buzele lui calde si fine de obrazul meu. Ce senzatie placuta. Am zambit si m-am intors la ombleta mea. Am mancat in liniste.
Dupa ce am terminat toti , ne-am ridicat si ne-am indreptat spre camerele noastre. Oare ce sa fac astazi ? Hmm...ceva Shopping. Cred ca am sa o iau si pe surioara mea cu mine . Asa o scap si pe mama de ea. Am zambit am luat telefonul si am sunat-o pe mama sa-i spun ideea mea. Mi-a aprobat ideea si mi-a zis sa o iau de la scoala. Nici o problema. Am mers , am luat-o si ne-am indreptat inspre mall. Am probat haine, pantofi si toate chestiile care ne-au placut. Sanina era asa de comica pe cand proba pantofi cu toc . Mergea doi pasi si cadea jos. Pana si vanzatoarele radeau . Dupa o ora de probat ne-am dus sa mancam o inghetata.Micuta mea printeasa era cu ochii peste tot. Nu stia ce sa aleaga. Ba ciocolata , ba vaniela , ba ananas cu frisca fara . Cateodata doream sa am o sora mai mare decat mine sau macar de aceiasi varsta, cei mici ma obosesc. Totusi n-as renunta la dragasala de sor’mea. La ochii la mari si verzi ca algele marine ce tipa in marea involburata ce cersesc libertate , la manutele ei mici ce cred ca pot atinge toata lumea insa nu reusesc si la zambetul eu dragastos ce nu ma lasa sa fiu suparata nici un minut. Dar sa revenim, pana cand ea isi cere o inghetata cu „ de toate „ , eu ii banii vanzatoarei si ma intrept spre baie pentru a-mi retusa machiajul. Am incredere in micuta Sanina ca se va descurca pentru ceteva minute. Deci platesc inghetata si ma indrept spre baia mall-ului. Era destul de departe ceea ce ma si enerva. Unui om parca nici nu-i mai vine sa se duca la toaleta daca vede ca are atata de mers. In fine. Am „reusit” sa ajung in baie. Mi-am dat cu rimel, creion si luciu de buze. Cand sa pun machiajul la loc in geanta, o persoana ma impinge violent cu spatele la ea si fata la zid. Nu puteam sa-i vad fata, dar parfumul lui/ei mi se parea foarte cunoscut. Un sentiment de furie imbinat cu frica ma cuprindea desi aveam o stare de déjavu...